Leir, gradering og sommeravslutning

Leir, gradering og sommeravslutning

I år dro vil til Nordic Alliance sommerleir i Charlottenberg. Det var et variert og spennende program med Taekwondo, Hapkido, Tai Chi og Yoga.

På årets Dan gradering var det et stort antall som gikk opp til 1. Poom og 1. Dan, deriblant vår egen Jenny. Nicholai var blant de som gikk opp til 2. Dan. Nytt av året var at Dan kandidater skulle lage 10 egne selvforsvarsteknikkger basert på Taekwondo noe Jenny og Nicholai klarte bra hvor de fikk 8 uker på seg hvor de også måtte trene på alt det andre man skal mestre til svart belte.

Jenny gikk en veldig overbevisende Poomsae Koryo og Taegeuk Pal Jang.

Poomsae Koryo

Nicholai gikk Poomsae Keumgang og Poomsae Koryo

Nicholai går Poomsae Koryo på sin gradering
Jenny brekker plater på sin gradering
NIchalei demonstrere egne selvforsvarsteknikker med Phillip

Høyere Dan gradering hadde spektakulære show innen selvforsvar og takstein/platebrekking, hvor bl.a. Jan Eric Chute (til 4. Dan) og Geir Øien (8. Dan) hadde mye å by på. Det ble forrykende show hvor vi som så på fikk demonstrert selvforsvar innen for kampkunst stilart.

Klubben vår fikk en ny rødbelte som også er en stor prestasjon. Patrick demonstrerte grunnteknikker, Taegeuk Yuk Jang, Chil Jang og og han bon kireugi,

Patrick går grunnteknikker på gradering

Alle kandidater besto og kan ta vel fortjent sommerferie.

Gratulerer til de nygraderte!

Men først så måtte vi ha sommeravslutning. Vi trente først i hagen til trener Dag og lagde mat, spiste og koste oss etterpå.

Vi øver grunnteknikker til taegeuk pal jang, poomsae keumgang og poomsae taebek
Vi øver grunnteknikker på Taegeuk Pal Jang, poomsae Keumgang og Poomsae Taebek

Systemutvikler med interesse for kampsport. Trente Kyokushinkai Karate og litt Judo som ung. Nå er det Tae Kwon Do som gjelder.