Tae Kwon Do og kampsport i sosiale media

Når man skal trene kampsport må man trene i en klubb hvor man kan få praktisk undervisning. Materiale på nett kan ikke erstatte en Master eller Sensei, men det kan være en inspirasjonskilde og supplement. Det kan også være en kilde til informasjon og gi svar på ting man lurer på.

Kampsport er svært utbredt verden over, og bare i Tae Kwon Do regner man med at det er 70 millioner utøvere. Det kan være interessant å følge med på hva som skjer andre steder.

På nett finnes det grupper, informasjons- og forumsider. Noen eksempler på

Forum

Grupper

Nettsider

På Youtube er det veldig mye forskjellig å finne. Det er bare å søke etter det du vil vite mer om. Her er det bare nevnt et knippe startpunkter, og det er bare å lete etter det som man lurer på og er mest interessert i.

Systemutvikler med interesse for kampsport. Trente Karate og litt Judo som ung. Nå er det Tae Kwon Do som gjelder.

Merket med: ,