Jiu jitsu på programmet

Torsdag 20.10.2022 kl 19:30 blir det alternativ trening til Tae Kwon Do. Vi får besøk av en Jiu Jitsu utøver som vi vise grunnleggende teknikker. Dette er en mulighet til å lære litt om bakkekamp. Om det er nok interesserte vil vi se på om vi kan etablert et mer permanent tilbud.

Brasiliansk jiu jitsu, en form for kampsport med røtter i judo, bryting, fokus på bryte teknikker, men har et bredt utviklet fokus på kamp på bakken. Det er ikke et system som er overlegen andre typer kampsport men belyser et område som andre retninger ofte har oversett tidligere. Det er en kampsport som tillater at man kan sparre intenst og allikevel ta vare på treningspartnere. Det er en kampsport som ikke har fokus på slag og spark og det kan være en stor svakhet

Om du deltar så kom i vanlig treningstøy, prøv å unngå klær med glidelåser som kan skrape opp treningspartnere. Vi anbefaler at negler er ikke for lange, smykker bør teipes, ringer bør taes av.

Systemutvikler med interesse for kampsport. Trente Kyokushinkai Karate og litt Judo som ung. Nå er det Tae Kwon Do som gjelder.